Fab's AutoBackup forums

Welcome to Fab's AutoBackup technical support forums
Bienvenue sur les forums de support technique de Fab's AutoBackup
  • You are not logged in.

Announcement


Due to a large amount of fake accounts registrations for advertising purpose (spam), this forum does not accept new registrations any longer.
You can still browse existing threads to find the help you are looking for. If you do not find it and have questions, please use this contact form.

====================================

En raison d'un nombre important d'enregistrements de faux comptes utilisateurs à des fins de spam (publicité non sollicitée), il n'est désormais plus possible de s'enregistrer sur les forums de support technique.
Vous pouvez toujours parcourir les sujets existants pour trouver ce que vous recherchez. Si vous ne trouvez pas l'information et avez des questions, veuillez utiliser ce formulaire de contact.

#1 Help - Fab's AutoBackup 6 Pro » new user....few questions.... » 2014-06-27 06:19:14

xionis
Replies: 4

First I love the program! Much better than my other solution.

I upgraded to the latest version today (6-26-2014) after noticing there was an update available. I was trying to figure out a way to save my settings (checked items, exclude items, etc.) but couldn't seem to find a way to do so. Then I noticed the command line builder. I played with that a bit, which seems like it will do what I want....but I only have a couple of issues with it.

1. At the top where you select Path to fab's executable and click the browse (...) after I select the folder the line remains blank, and in the "command line" below it puts that path as the save directory. With the executable path line remaining blank it will also not allow me to save the file until that path is filled in. So I must type in the path manually, instead of using the browse (...) after I type that it, it places it in the right spot in "command line" and also allows me to save at that point.

2. Backup location: since I use an external usb hard drive on several computers a day, the drive letter changes. I do have a NAS on my network I could also use. How should I tell it where to save? (since drive letters change)

3. Is it possible to just run in normal mode with custom settings applied each time it runs? This way I can manually select the save to path; since I don't think it would be possible to auto detect which drive letter my external hard drive is each time.

Thanks for your time and help in advance. Thanks again for such a great time saving product also. big_smile

Board footer