Fab's AutoBackup forums

Welcome to Fab's AutoBackup technical support forums
Bienvenue sur les forums de support technique de Fab's AutoBackup
  • You are not logged in.

#1 2015-12-17 16:59:20

Raddog
Member
Registered: 2015-12-17
Posts: 2

[SOLVED] V5

I purchased v5 when it was available. Does it have all of the features of v6? Do I need to run an upgrade to deal with Win10?

Offline

#2 2015-12-17 17:03:27

Fab
Administrator
Registered: 2011-05-11
Posts: 1,040

Re: [SOLVED] V5

Raddog wrote:

I purchased v5 when it was available. Does it have all of the features of v6? Do I need to run an upgrade to deal with Win10?

Hi,
your Fab's AutoBackup 5 license has been changed for a Fab's AutoBackup 6 when it came out, so, you can upgrade to V6 for free.
To do that, just log in your store account, check your orders history and you will find the download link in your order details.
Here is the procedure (PDF format) : http://download.fpnet.fr/Download-Update-Guide.pdf

Fab's AutoBackup 6 works fine with Windows 10

regards,


Fab

Offline

#3 2015-12-17 17:06:14

Raddog
Member
Registered: 2015-12-17
Posts: 2

Re: [SOLVED] V5

Thank you very much.

Offline

Board footer