Fab's AutoBackup forums

Welcome to Fab's AutoBackup technical support forums
Bienvenue sur les forums de support technique de Fab's AutoBackup
  • You are not logged in.

#1 2020-05-07 10:50:38

runegang
Member
Registered: 2020-05-07
Posts: 4

[SOLVED] Access Violation

Just purchased Fabs AutoBacup 7 Pro. I have tried to start it on multiple computers, but it does not work.

When I start it I get one message of Access Violation. The program starts, but when I try to click anything, it gets an error. I can't even close the program, I need to terminate the process from Task Manager.

Is this a problem with a recent version?

fabs-error-1.png
fabs-error-2.png

Last edited by runegang (2020-05-07 10:52:07)

Offline

#2 2020-05-07 11:28:11

Fab
Administrator
Registered: 2011-05-11
Posts: 1,156

Re: [SOLVED] Access Violation

I don't have that issue with the app registered with your details.
I guess there is something wrong while it tries to load your language as there is nothing in the language field in the upper side of the app next to the globe.
There is something that can be tried :
- open your autobackup.ini file
- under [CONFIG] section, there should be a "LastLanguage" value. If it does not exist, then create it and set it to "English"
It should look like this :

LastLanguage=English

Save changes and restart the app. Then tell me if it worked for you.


Fab

Offline

#3 2020-05-07 17:52:32

runegang
Member
Registered: 2020-05-07
Posts: 4

Re: [SOLVED] Access Violation

Thanks. It works now :-)

Offline

Board footer