Fab's AutoBackup forums

Welcome to Fab's AutoBackup technical support forums
Bienvenue sur les forums de support technique de Fab's AutoBackup
  • You are not logged in.

Announcement


Due to a large amount of fake accounts registrations for advertising purpose (spam), this forum does not accept new registrations any longer.
You can still browse existing threads to find the help you are looking for. If you do not find it and have questions, please use this contact form.

====================================

En raison d'un nombre important d'enregistrements de faux comptes utilisateurs à des fins de spam (publicité non sollicitée), il n'est désormais plus possible de s'enregistrer sur les forums de support technique.
Vous pouvez toujours parcourir les sujets existants pour trouver ce que vous recherchez. Si vous ne trouvez pas l'information et avez des questions, veuillez utiliser ce formulaire de contact.

#1 2017-06-05 11:00:58

Alduin
Member
Registered: 2017-03-22
Posts: 4

[SOLVED] Internet Explorer text

In the application the text showing is: "Inetnet Explorer".
Which should be: "Internet Explorer".

Nothing special, but wanted to share it  smile

Here's a screenshot:

1496656818_explorer.png

Offline

#2 2017-06-06 07:39:24

Fab
Administrator
Registered: 2011-05-11
Posts: 1,250

Re: [SOLVED] Internet Explorer text

Thanks for the feedback. This has been fixed in the transaltion file and will be included in the next update.


Fab

Offline

#3 2017-06-13 14:50:59

Alduin
Member
Registered: 2017-03-22
Posts: 4

Re: [SOLVED] Internet Explorer text

Fab wrote:

Thanks for the feedback. This has been fixed in the transaltion file and will be included in the next update.

Great! smile

Offline

Board footer